Du behöver

  • 2 st röda äpplen
  • 1 bit (ca 300 g) rotselleri
  • 1 burk (à 250 g) kesella
  • 4 msk messmör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 pkt (4 st skivor) tunnbröd
  • 200 g skivad kallrökt strutsfilé, rökt kalkon, eller hamburgerkött

Gör så här

1
Skala och kärna ur äpplena. Skala rotsellerin. Tärna äpple och selleri fint. Blanda samtliga ingredienser till en krämig röra. Smaka av med salt och peppar.

2
Bred ut messmörsröran på tunnbrödet och fördela köttet över. Rulla ihop brödet till en rulle och skär upp i skivor.


Kommentar:
Det här receptet ingår i Hus & Hems köksfest med recept av Leila Lindholm. För fler recept klicka på länkarna.

Portioner
8 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows