Du behöver

  • 2 st tonfisk i vattem 2 burkar à 185 g
  • 1 st sardeller (50 g)
  • 4 st potatis kokta
  • 1 st salladshuvud
  • 1 st gul lök
  • 2 st tomater
  • 1 st haricots verts (400 g)

Dressing:

1 / 2 dl olivolja
1 msk vinäger
1 msk senap fransk av Dijontyp
salt peppar

Att servera till:

2 st hårdkokta ägg
brytbröd

Gör så här

Låt tonfisken rinna av väl och dela den i bitar. Låt sardellerna rinna av. Skala och skär potatisen i skivor. Skölj och dela salladen i mindre bitar. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i klyftor. Låt bönorna rinna av. Varva alla ingredienser direkt på tallriken och häll dressingen över. Servera med ägghalvor och bröd.


Kommentar:
Välj bröd till som passar vid ev. allergi.