Du behöver

  • 2 rökta makrillfiléer eller (ca 250 g) annan rökt fiskfilé
  • Senapsdressing:
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 2 msk fransk honungssenap
  • salt
  • pepparmix
  • 2 msk hackad rödlök
  • 2 msk kapris
  • 2 msk hackad dill

Gör så här

1
Drag bort skinnet på fiskfiléerna, skär dem i bitar och lägg dem på ett fat.

2
Rör samman matlagningsyoghurt och senap. Smaksätt med salt och peppar. Rör ner hälften av rödlöken, kapriskornen och den hackade dillen. Häll såsen över fisken. Garnera med resten av hacket och kaprisen. Bjud rätten med kokt dillpotatis en rejäl sallad och knäckebröd med ost.


Kommentar:
Välj bröd till som passar vid ev. allergi.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
2 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows