Du behöver
- 12 st portabellosvampar små, fasta
 - 2 msk jungfruolja
 - 2 st limefrukt
 - persilja några strån slätbladig
 - 1 st vitlöksklyfta
 - salt svartpeppar
 
Gör så här
1
                Skär foten av svampen så nära hatten som möjligt. Stek eller grilla svamparna i olivolja cirka 3 minuter på var sida. Lägg upp dem på fat.
            
2
                Pressa saften ur limefrukterna och häll den över svampen. Klipp persiljan fint. Skala och hacka vitlöken. Strö hacket över svampen. Krydda.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Tapas i norra Spanien är som minibakelser – men utan sötma.
Fler tapas hittar du om du klickar på länkarna nedan!