Du behöver
- 1 kg frukt (ca 6 apelsiner och 4 lime)
- 2 l vatten
- 1.5 kg strösocker
Gör så här
1
                Borsta frukterna i varmt vatten. Dela varje frukt i fyra delar. Skär sedan tvärs över klyftorna i mycket tunna skivor. Lägg frukten tillsammans med vattnet i en stor kastrull och koka tills skalen känns mjuka, cirka 1 timme utan lock. Ta upp kärnknytet. Rör ner sockret och låt marmeladen koka
            
2
                cirka 45 minuter.
            
3
                Skumma marmeladen och pröva om den är färdig genom att lägga en klick marmelad på en kall assiett som placeras i kylen. Om den inte flyter ut är den klar. Annars behöver den koka längre. Häll upp i rena burkar och förslut dem genast.
            

 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            






