Du behöver
- björnbär
- druvor
- kiwi
- Bärsås:
- En halv flaska, 375 ml, Chateau Bel Air (eller annat sött vitt vin)
- 1 dl flytande honung
- 1 vaniljstång
- saften av 1/2 lime
- myntablad
- vit choklad
Gör så här
1
Efterrätten kan förberedas nästan helt och hållet. Lägg björnbär, druvor som delats i halvor och kiwi i bitar i små skålar. Häll över den kalla honungs- och vaniljsåsen och låt stå svalt. Strax före serveringen hyvlar du över vit choklad och dekorerar med några myntablad.
2
Servera gärna en italiensk småkaka till.
3
Gör såsen så här:
4
Häll upp vinet i en kastrull, tillsätt honung och vaniljstång, samt pressa i saften från en halv lime. Koka upp.
5
Ta kastrullen av plattan och låt svalna en stund innan du tar upp vaniljstången. Kyl såsen före servering.