“Solsidan” kommer tillbaka – med tre nya säsonger

Nu bekräftar Felix Herngren att "Solsidan" kommer tillbaka. Säsong sex sänds nästa år.

I oktober 2014 sa Felix Herngren till Aftonbladet att den femte säsongen av “Solsidan” skulle bli den sista, men han stängde ändå inte dörren helt.

– Vi tänker göra en femma nu. Sedan stänger vi butiken och så får man se om det i framtiden öppnas upp för att göra fler säsonger. Men det ligger i så fall långt i framtiden, sa han då. 

Sedan blev det ju, som väl ingen missat, en långfilm som hade premiär i december 2017. Där fick vi bland annat se Fredde återförenas med sin pappa, samtidigt som Anna och Alex gick igenom en separation. Men tydligen slutar inte berättelsen om de älskade karaktärerna i Saltsjöbaden där.

För Dagens Nyheter berättar nu Fredrik Herngren att tre nya säsonger är beställda. Säsong sex får premiär nästa år. 

– Nya säsongen tar vid några år efter det att långfilmen slutade. Anna och Alex är återförenade efter sin skilsmässa medan Fredde Schiller har fått en liten halvbror tack vare att hans pappa donerade sperma till paret Sundberg.

Säsong sju har sedan premiär 2021 och säsong åtta kommer 2023. 

 

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top