Du behöver
- 
                      4 portioner
 - ½ dl ströbröd
 - 1 dl vatten
 - ½ gul lök
 - 1 + 1 msk smör
 - 500 g blandfärs
 - 1 ägg
 - salt och peppar
 - 100 g ädelost
 - 140 g bacon Rostade rotfrukter
 - 600 g potatis
 - 300 g morötter
 - 200 g palsternacka
 - 2 rödlökar
 - 2 msk olivolja
 - 2 msk färsk timjan Senapskräm
 - 1 msk grovkornig senap
 - 2 dl crème fraiche
 - 1 tsk honung Garnera med
 - timjan
 - persilja Ugn: 225°
 
Gör så här
Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt stå i 5 minuter. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i smör.
Blanda ner färs, lök, ägg, salt och peppar i ströbrödet. Rör om till en jämn smet.
Forma avlånga biffar. Gör en fördjupning i varje biff och lägg i en bit ädelost. Nyp ihop och linda in biffarna i baconskivor.
Bryn rulladerna runt om i smör i stekpanna. Stek klart på medel-värme i 10 minuter. Vänd ett par gånger.
Tvätta eller skala potatisen och dela den i bitar. Skala och dela morötter och palsternacka. Skala och dela löken i klyftor.
Blanda allt med olja, salt, peppar och timjan. Bred ut på plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen i 30 minuter.
Rör ihop senap, crème fraiche och honung. Smaka av med salt och peppar. Servera rulladerna med rotfrukterna och senapskrämen. Garnera med örter.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






