30 bitar

Du behöver

  • 225 g smör
  • 4 dl strösocker
  • 2 ¼ dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 ägg
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 30 stora marshmallows

Frosting:

100 g färskost
50 g smör
4 dl florsocker rumsvarmt
2 ½ msk mjölk

Garnering:

ögon eller smält, mörk choklad

Gör så här

1

Smält smöret i en stor kastrull. Ta den av värmen och rör i socker, kakao och vaniljsocker. Rör i ett ägg i taget och sedan mjöl.

2

Häll smeten i en form, 23×23 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda i 25 minuter. Låt kakan svalna.

3

Skär brownien i rutor. Sätt en marshmallow på varje bit.

4

Vispa ihop färskost, smör, florsocker och mjölk till en rinnig frosting. Häll den försiktigt över marshmallowsen och låt den stelna.

5

Sätt fast ögon på kakorna eller gör ögon med smält choklad.