30 bitar
Du behöver
- 225 g smör
- 4 dl strösocker
- 2 ¼ dl kakao
- 2 tsk vaniljsocker
- 2 ägg
- 1 ½ dl vetemjöl
- 30 stora marshmallows
Frosting:
100 g färskost
50 g smör
4 dl florsocker rumsvarmt
2 ½ msk mjölk
Garnering:
ögon eller smält, mörk choklad
Gör så här
1
Smält smöret i en stor kastrull. Ta den av värmen och rör i socker, kakao och vaniljsocker. Rör i ett ägg i taget och sedan mjöl.
2
Häll smeten i en form, 23×23 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda i 25 minuter. Låt kakan svalna.
3
Skär brownien i rutor. Sätt en marshmallow på varje bit.
4
Vispa ihop färskost, smör, florsocker och mjölk till en rinnig frosting. Häll den försiktigt över marshmallowsen och låt den stelna.
5
Sätt fast ögon på kakorna eller gör ögon med smält choklad.









































