Du behöver
- 250 g vit choklad
- 200 g smör
- 3 st ägg
- 2.5 dl strösocker
- 2 msk cointreau eller pressad apelsinsaft
- 2 dl vetemjöl
Garnera med:
                                                                jordgubbar
                                                                florsocker 
Servera med:
rabarberkompott, se recept
vispgrädde
Ugn: 175°
8 bitar
Gör så här
1
                Hacka chokladen. Smält smöret. Ta kastrullen från värmen och lägg i chokladen, och rör tills chokladen smält.
            
2
                Vispa ägg och socker poröst. Vispa i chokladblandningen, likör och mjöl. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, 24 centimeter. Grädda i nedre delen av ugnen, 30–35 minuter. Låt kallna.
            
3
                Förvara kakan i kylen, men låt den stå i rumstemperatur en god stund innan servering. Garnera med jordgubbar och pudra över florsocker. Servera med rabarberkompott och vispad grädde.
            











 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            