4 portioner

Du behöver

  • 4 ark folie
  • 600 g torskfilé
  • 600 g kokt färskpotatis
  • 1 purjolök
  • 200 g cocktailtomater
  • 1 zucchini
  • 50 g smör
  • ½ citron, pressad saft
  • ½ dl finhackad dill
  • Salt och svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap

Gör så här

  1. Dela fisken i jämnstora grova bitar. Dela potatisen i mindre bitar. Skär ett snitt på purjolöken, längs med och skölj rent med kallt vatten. Skär i skivor. Dela tomaterna i halvor och skär zucchinin i mindre bitar.
  2. Ta fyra folieark och fördela grönsaker och fisk jämnt i mitten av arken.
  3. Dela smöret i mindre bitar och fördela med citronsaften. Toppa med hälften av den hackade dillen och krydda med lite salt och peppar.
  4. Förslut paketen och grilla tills fisken är genomstekt i ca 15–20 minuter.
  5. Blanda samman crème fraiche med dijonsenap och resten av den hackade dillen, krydda med lite salt och peppar.
  6. Servera fiskpaketen med den kalla såsen och gärna med citronklyftor och en god sallad.