Redan innan trettondagen börjar många av oss längta efter sundare vanor både för kroppen och plånboken. I kyslkåpet vilar fortfarande resterna från julens överdåd. Ett perfekt läge med andra ord, för att laga nytt, fräscht, grönt och nyttigt! Den oätna kålen och nötterna blir finfina ingredienser i nya goda favoriträtter, så välkommen på restfest, här tar vi tillvara på allt!


Nyttigt & fräscht av julens rester!

Förrätt

Varm kålsallad med betor

40 minuter   Recept från Icakuriren.se


Nyttigt & fräscht av julens rester!

Buffé

Jullax med grönkål

30 minuter   Recept från Icakuriren.se


Nyttigt & fräscht av julens rester!

Buffé

Rotfrukts-gratänger med grönkål

45 minuter   Recept från Icakuriren.se


Nyttigt & fräscht av julens rester!

Huvudrätt

Spagetti med nyfräst grönkål

15 minuter   Recept från Icakuriren.se

 …till sist – något sött och riktigt gott!


Nyttigt & fräscht av julens rester!

Dessert

Risgrynskräm med björnbärssås

50 minuter   Recept från Icakuriren.se