Du behöver
- 4 msk jungfruolja
 - 2 st vitlök halverade
 - 2 msk hackad persilja
 - 1 st chilipeppar finhackad
 - 4 st torsk portionsbitar miljömärkt
 - 1 dl vitt vin torrt
 - 1 st burk krossade tomater (400 g)
 - salt
 
Gör så här
1
                Hetta upp olja i en traktörpanna. Fräs vitlök, persilja och chili på drygt medelvärme i två minuter. Lägg i fiskbitarna och häll på
            
2
                vinet. Skeda över tomatkrosset och koka upp. Sjud 4–5 minuter tills fisken är genomkokt. Späd med lite vatten om tomatsåsen blir för tjock. Smaka av med salt.
            
3
                Servera med pasta eller kokt, mjölig potatis. Garnera med persiljekvistar och småbladssallad om du vill.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







