Du behöver

  • 600 g kycklinglårfilé
  • olja till stekning
  • salt och svartpeppar
  • 1 st rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 1 st majs
  • 1 tsk anchochili malen
  • 1 krm salt
  • 1 st lime
  • 1 st mango
  • 1 st avokado

Gör så här

1
Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja cirka 8–10 minuter tills den är genomstekt. Krydda med salt och peppar. Ta upp ur pannan.

2
Skala och finhacka rödlöken. Fräs löken blank i olivolja utan att den tar färg i 2 minuter. Tillsätt avrunnen majs, ancho­chili och salt. Fräs i ytterligare någon minut och häll upp i en skål. Pressa över limesaft och lägg till sist i kycklingen och blanda.

3
Skala och skär mango och avokado i mindre bitar. Värm bröden och fyll med kyckling, mango och avokado.