Du behöver

  • 500 g fläskfärs
  • 1 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 1 msk fisksås
  • rikligt med svartpeppar
  • olja
  • 1/2 gurka
  • 1 morot
  • 4 stora bitar baguette
  • srirachasås (stark chilisås)
  • majonnäs
  • 1 kruka koriander

Gör så här

1
Blanda fläskfärsen med socker, salt, fisksås och svartpeppar i en skål. Forma färsen till åtta lika stora biffar. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna cirka tre minuter per sida eller tills de är genomstekta och fått fin färg.

2
Skala och kärna ur gurkan, skala moroten och strimla båda fint.

3
Öppna baguetterna men skär inte helt igenom. Bred srirachasås och majonnäs på brödet.

4
Lägg i strimlade grönsaker, fläskfärsbiffar och avsluta med rikligt med koriander. Toppa med lite extra sås om du gillar starkt.