Du behöver

  • 4-6 portabellosvampar (beroende på storlek)
  • 1 msk olja
  • 2 vitlöksklyftor, fint hackade
  • salt
  • 2 mozzarella (250 g)
  • ¼ isbergssalladshuvud
  • 4 hårda tacoskal
  • ½ dl picklad rödlök

Gör så här

1
1. Skär svampen i bitar. Fräs i olja och vitlök. Smaka av med salt.

2
2. Skär mozzarella och isbergssallad i bitar. Fördela i tacoskalen, tillsammans med svampen.

3
3. Lägg på rödlöken.


Kommentar:
Rödlök har en hel del fantastiska egenskaper. Bland annat hjälper löken kroppen att göra sig av med det dåliga kolesterolet. Vilket i förlängningen är bättre för bland annat hjärtat.

285 KCAL PER PORTION
16 g protein, 20 g fett, 11 g kolhydrater