Du behöver
- 200 g färsk bladspenat
 - 500 g körsbärstomater, gula och röda
 - 800 g stora vita bönor
 - 1/2 silverlök, fint strimlad
 - 2 msk äppelcidervinäger
 - 2 msk olivolja
 - 150 g fetaost, smulad
 - 2 dl färska hallon
 - 2 msk citronsaft
 - 2 msk honung
 
Gör så här
1
                Skölj spenatblad, tomater och vita bönor.
            
2
                Blanda löken med vinäger och olja i en bunke och låt stå en stund.
            
3
                Blanda spenat, tomater, vita bönor, lök och fetaost.
            
4
                Mosa hallonen tillsammans med citronsaft och honung till en sås.
            
5
                Servera salladen med hallonsås och ett grovt bröd.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







