Du behöver
- 2 knippor rädisor
 - 1 1/2 msk (raps)olja
 - 1/2 msk ljus äppelvinäger
 - 1/2 msk hett vatten
 - 1/2 tsk salt
 - 1 krm nymalen svartpeppar
 - 1 nypa strösocker
 - 2 msk finklippt gräslök
 - 400 g sill
 - 1 kg potatis
 
Gör så här
1
                Ta bort blast och rottrådar på rädisorna, skölj dem väl och grovskiva.
            
2
                Blanda resten av ingredienserna  i en burk med skruvlock, skaka samman dressingen och droppa den över rädisskivorna.
            
3
                Servera till skrapad och persiljekokt färskpotatis med din favoritsenapssill. Knäckebröd ger bra fibertillskott och är härligt till.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Näringsvärde
Kcal 600
Fett 25 g
Kolhydrater 75 g
Fibrer 8 g