Du behöver
- vatten och salt till 4 port potatismos
 - 4 st morötter
 - 2 st julkorv
 - 1 st lagerblad
 - 0.5 st purjolök det grönaste
 - 2 msk smör
 - 4 prt potatismospulver
 - salt vitpeppar, (strösocker)
 
Gör så här
                Koka upp vattnet i rymlig kastrull, salta. Skala och klyv morötterna och sjud dem under lock i vattnet liksom korvarna, befriade från sina plastskinn, samt ett lagerblad cirka 5 minuter. Lägg i purjon, sjud 3 minuter till och fiska så upp korv, rötter och blad, håll varmt. Klicka smör i vattnet, vispa i potatismospulver, salta, peppra, sockra om du vill. Lägg tillbaka skivad korv och rötter bredvid moset och servera med wasabi.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







