Du behöver
- 400 g rödkål
 - 1 st rödlök stor
 - 1 msk rapsolja
 - 2.5 cm ingefära skalad och finhackad
 - 0.5 st apelsin det rivna skalet och saft från
 - 1.5 dl sweet chilisås
 - salt, svartpeppar
 
Gör så här
1
                ?Skär bort den hårdaste delen på roten från rödkålen och strimla resten fint. Strimla rödlöken fint. Hetta upp en vid kastrull med rapsolja och fräs löken mjuk på mellanvärme.
            
2
                Tillsätt rödkålen och fräs på svag värme under omrörning. Tillsätt ingefära, saft och skal från apelsinen samt sweet chili. Lägg på ett lock och låt sjuda i cirka 15 minuter på svag värme, rör om då och då.?Smaka av med salt och peppar. Servera salladen ljummen.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







