Du behöver
- 3 dl valfri pasta
 - 3 hg skivade champinjoner
 - 1 pkt Kvibille ädelost
 - 3 dl grädde ev lite smetana
 - salt & vitpeppar
 - 2 broccolibuketter
 - ev en tomatsallad
 - bröd att servera till
 
Gör så här
1
                Skala och skiva champinjoner. Fräs dem i torr panna tills de fått färg. Salta och peppra. Lägg i en klick smör.
            
2
3
                Skölj och dela broccolin. Sätt på saltat vatten, lägg i broccolin. När det börjar koka – ta av grytan och låt stå 5 minuter. Häll av vattnet och låt ånga av.
            
4
5
                Koka pastan enligt anvisning.
            
6
7
                Gör ev en liten tomatsallad med tomater, lök och vinegrätt.
            
8
9
                Lägg ädelost över champinjoner och broccoli i stekpannan. Häll på grädde och smetana när det börjar fräsa.
            
10
11
                Om så önskas kan såsen smakas av med en skvätt balsamico.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







