Du behöver
- 1 bitar purjolök (ca 20 cm)
- 1 st zucchini gul
- 1 msk rapsolja
- 1 pkt renskav (240 g)
- 1 msk smör
- 0.5 tsk garam masala
- 1 msk tomatpuré
- 1 tsk salt
- 0.5 dl vatten
Till servering
8 st körsbärstomater
4 st pitabröd
salladsblad gärna krispsallad
matyoghurt
Gör så här
1
1 Ansa och skiva purjon. Halvera zucchinin på längden och skiva den tunt.
2
2 Fräs grönsakerna i oljan i en panna tills de har fått färg. Lägg åt sidan.
3
3 Fräs renskaven i smöret på hög värme tills vätskan kokat bort. Tillsätt grönsaker, garam masala, tomatpuré och salt. Häll på vatten och låt puttra ihop hastigt under omrörning.
4
4 Dra pannan åt sidan. Halvera tomaterna. Servera skaven i pitabröd med tillbehören.
Näringsvärde:
Kcal 478, Fett 21 g, Kolhydrater 43 g, Fibrer 4 g