Du behöver
- 2 st ägg
 - 2 dl strösocker
 - 1 dl Ljummet vatten
 - 2 dl vetemjöl
 - 2 tsk bakpulver
 - ströbröd till formen
 
Glasyr
                                                              1 st äggula
                                                              1 dl strösocker
                                                              100 g smör
                                                              2.5 tsk vaniljsocker 
Topping
riven kokos
Gör så här
1
                Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner vatten och mjöl blandat med bakpulver.
            
2
                Häll smeten i en smord och bröad form och grädda i 175 grader cirka 35 minuter.
            
3
                Låt kakan svalna lite. Gör glasyren genom att värma alla ingredienserna och röra tills smöret smält och sockret löst sig helt.
            
4
                Tryck ner små gropar med fingrarna i kakan. Häll glasyr i hålen och bred ut resten över kakan med en smörkniv.
            
5
                Strö kokos över och låt kakan svalna före servering.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Läsarrecept från Anna-Lisa Axelsson, Karlstad