Du behöver

  • 400 fryst eller 600 g färsk koljafilé
  • 1 1/2 dl majs (ur burk eller fryst)
  • 1 röd snackpaprika (de avlånga)
  • 1 grön paprika
  • 1 liten rödlök
  • 3 salladslökar
  • 2 dl fiskbuljong (vatten
  • + fond/buljongtärning)
  • 1 msk limesaft + 1 msk olivolja
  • flingsalt

Gör så här

1
Halvtina fiskfilén om frysfisk används, skär fisken i tunna skivor på snedden. Lägg dem i en vid panna.

2
Blanda majsen i en bunke med bitskuren paprika, finskivad rödlök och snittade salladslökar. Strö blandningen över fisken.

3
Häll på buljongen, koka upp och sjud fisken under lock cirka

4
3 minuter. Droppa över limesaft och olja samt strö på salt. Servera med nykokt quinoa.


Kommentar:
Kcal 482, Fett 7 g, Kolhydrater 58 g, Fibrer 4 g