Du behöver

  • 4 prt kamutvete tillagat enligt anvisning på förpackningen
  • 2 msk olivolja
  • 1/2–1 st citron saften
  • 1 st vitlöksklyfta riven
  • 3 st tomater urkärnade, hackade
  • 1 st rödlök skalad, i smala klyftor
  • 1 st bladpersilja hackad
  • salt
  • svartpeppar ur kvarn
  • 1 pkt halloumiost
  • 1 st rucola sköljd
  • 8 skiva lufttorkad skinka

Gör så här

1
Tillaga kamutvetet enligt anvisning på förpackningen.

2
Blanda vetekornen med olivolja, citronsaft, vitlök, tomat, lök och persilja. Smaka av med salt och svartpeppar.

3
Skiva halloumin och stek den i olivolja i het stekpanna.

4
Lägg upp salladen med rucola, prosciutto och den nystekta halloumin.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 360, Fett 16 g, Kolhydrater 29 g, Fibrer 6 g