Du behöver
- 4 prt kamutvete tillagat enligt anvisning på förpackningen
- 2 msk olivolja
- 1/2–1 st citron saften
- 1 st vitlöksklyfta riven
- 3 st tomater urkärnade, hackade
- 1 st rödlök skalad, i smala klyftor
- 1 st bladpersilja hackad
- salt
- svartpeppar ur kvarn
- 1 pkt halloumiost
- 1 st rucola sköljd
- 8 skiva lufttorkad skinka
Gör så här
1
Tillaga kamutvetet enligt anvisning på förpackningen.
2
Blanda vetekornen med olivolja, citronsaft, vitlök, tomat, lök och persilja. Smaka av med salt och svartpeppar.
3
Skiva halloumin och stek den i olivolja i het stekpanna.
4
Lägg upp salladen med rucola, prosciutto och den nystekta halloumin.
Näringsvärde: Kcal 360, Fett 16 g, Kolhydrater 29 g, Fibrer 6 g