Du behöver

  • 350 g rigatoni eller annan pasta
  • 3 salsiccia, (eller annan milt kryddad korv, falukorv funkar till nöds) skivad
  • 2 msk olivolja
  • 3 vitlöksklyftor, hackade
  • 400 g strimlad savoykål
  • 2 dl vitt vin
  • 1/2 dl kapris
  • 3 msk kaprisspad
  • 1/2 dl hackad mejram
  • några cocktailkapris
  • riven parmesan

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

2
Under tiden: Bryn korven i het panna med olivolja. Sänk värmen och fräs med vitlök och kål någon minut.

3
Häll på vinet och koka kålen mjuk i 7–8 minuter. Blanda i

4
kapris, spad och mejram, salta och peppra. Vänd ihop pastan med såsen eller servera den bredvid. Cocktailkapris, riven parmesan och lite extra olivolja är gott till.