Du behöver

  • 600 g färskpotatis kokt, kall
  • 1 st huvud grönsallat
  • 2 st burkar tonfisk i vatten
  • 250 g ärter frysta
  • 1 st rödlök liten
  • 1.5 dl gräddfil
  • 2 msk riven pepparrot
  • flingsalt (fling)salt
  • 1 msk kapris

Gör så här

1
Halvera de små, kokta potatisarna. Skölj salladsbladen väl och skaka dem torra i en handduk. Bottna var sin tallrik med salladen och fördela potatisarna ovanpå.

2
Låt tonfisken rinna av i en sil. Fördela fisken ovanpå potatisarna. Tina ärter precis i mikron. Strö dem på. Skala och skiva löken tunt och fördela.

3
Rör samman gräddfil och pepparrot. Smaka av med salt. Klicka dressingen på tallrikarna och garnera med kapris. Servera med grovt bröd.