Du behöver
- 600 g färskpotatis kokt, kall
- 1 st huvud grönsallat
- 2 st burkar tonfisk i vatten
- 250 g ärter frysta
- 1 st rödlök liten
- 1.5 dl gräddfil
- 2 msk riven pepparrot
- flingsalt (fling)salt
- 1 msk kapris
Gör så här
1
Halvera de små, kokta potatisarna. Skölj salladsbladen väl och skaka dem torra i en handduk. Bottna var sin tallrik med salladen och fördela potatisarna ovanpå.
2
Låt tonfisken rinna av i en sil. Fördela fisken ovanpå potatisarna. Tina ärter precis i mikron. Strö dem på. Skala och skiva löken tunt och fördela.
3
Rör samman gräddfil och pepparrot. Smaka av med salt. Klicka dressingen på tallrikarna och garnera med kapris. Servera med grovt bröd.