Du behöver

  • 2 st wrap tortillas wrap
  • 1 st burk krossade tomater (500 g)
  • 200 g skinka tärnad, rökt
  • 1 st liten burk gröna oliver med pimientofyllning eller sardellfyllning
  • 200 g pizzaost riven/strimlad
  • basilikablad färska
  • paprika strimlad röd

Gör så här

1
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg tortillabottnarna på en plåt och låt den stå i den upphettade ugnen cirka 5 minuter så att bottnarna blir lite krispiga.

2
Ta plåten ur ugnen och fördela/bred ut krosstomaterna på bottnarna. Strö över skinktärningarna och de i skivor skurna oliverna. Fördela den rivna/strimlade osten över det hela. Sätt in plåten i ugnen igen och grädda tortillapizzorna cirka 10 minuter, men inte längre. Eller tills osten smält och fått lite färg. Ta ut och lägg upp pizzorna på tallrikar. Garnera med basilikablad, lägg strimlad paprika längs ena kanten och servera så snart som möjligt.