Du behöver

  • 2 dl lätt-creme fraiche
  • 2–3 tsk wasabipasta
  • 2–3 morötter (200 g), i stavar
  • 1 msk rapsolja
  • 1/2 savoykålshuvud (400 g), strimlat
  • 2 tsk hackad ingefära
  • 1 tsk malen
  • koriander
  • 1 dl grovhackade korianderblad
  • 2 msk japansk soja
  • salt
  • 500 g rimmat bogfläsk
  • 3 dl jasminris

Gör så här

1
1 Rör ihop creme fraiche och wasabi.

2
2 Fräs morötterna

3
i oljan i 2 minuter, släng i kålen och fräs ytterligare ett par minuter. Krydda med ingefära, koriander, korianderblad, soja och salt.

4
3 Grilla fläsket i grillpanna eller stek det i en vanlig stekpanna utan fett.

5
4. Servera med nykokt jasminris.