Du behöver

  • 4 bitar fiskfilé (500–600 g)
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk salt 1 krm svartpeppar
  • 1 msk smör + 1 msk olja
  • 2 st broccolibuketter
  • 2 dl fiskbuljong (av tärning)
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 0.5 kruka basilika
  • 1 msk redningsmjöl ljust
  • salt, vitpeppar

Gör så här

1
1 Vänd fisken i mjöl, salt och peppar. Stek på medelvärme i lättbrynt smör och olja i en stekpanna. Vänd en gång under tiden.

2
2 Koka broccolin i saltat vatten.

3
3 Koka upp fiskbuljong och grädde. Lägg i grovt skurna basilikastjälkar och blad, koka 3 minuter. Mixa slät. Tillsätt redningsmjöl, koka upp. Salta och peppra. Servera med kokt ris.