Du behöver
- 4 bitar fiskfilé (500–600 g)
- 1 msk vetemjöl
- 1 tsk salt 1 krm svartpeppar
- 1 msk smör + 1 msk olja
- 2 st broccolibuketter
- 2 dl fiskbuljong (av tärning)
- 2 dl matlagningsgrädde
- 0.5 kruka basilika
- 1 msk redningsmjöl ljust
- salt, vitpeppar
Gör så här
1
1 Vänd fisken i mjöl, salt och peppar. Stek på medelvärme i lättbrynt smör och olja i en stekpanna. Vänd en gång under tiden.
2
2 Koka broccolin i saltat vatten.
3
3 Koka upp fiskbuljong och grädde. Lägg i grovt skurna basilikastjälkar och blad, koka 3 minuter. Mixa slät. Tillsätt redningsmjöl, koka upp. Salta och peppra. Servera med kokt ris.