Du behöver

  • 4 lövbiffar
  • 100-200 g mjuk vitlöksost
  • peppar
  • paprikapulver
  • 4 tandpetare
  • smör att steka i
  • salt
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde

Gör så här

1
Torka av lövbiffarna och lägg ut dem plant. Bred på hälften av vitlöksosten på biffarna och krydda dem med peppar och paprika. Rulla sedan ihop dem och fäst med tandpetare.

2
Stek dem i stekpanna tills de är färdiga och salta dem sen. Ta upp dem ur stekpannan. Lägg resten av vitlöksosten i stekpannan så att osten smälter, tillsätt grädden och krydda efter behag. Låt såsen sjuda ihop lite.

3
Lägg tillbaks köttet i såsen så att allt är ordenligt varmt.

4
Servera med ris och en god sallad.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.