Du behöver
- 3 små rödlökar
 - 1 ask cocktailtomater
 - 1 msk olivolja
 - lite färsk, repad timjan
 - 1–2 krm socker
 - salt
 - 200 g fetaost
 - 2 skivor grekiskt lantbröd
 - 1 ask rucolasallad
 - 150 g små kalamataoliver
 - svartpeppar
 - 10 basilikablad, strimlade
 - 8 pilgrimsmusslor
 - olivolja till stekning
 - Garnering:
 - 1–2 msk olivolja
 - flingsalt
 
Gör så här
1
                Sätt ugnen på 150 grader. Skala löken och skär den i klyftor. Dela tomaterna. Lägg löken och tomaterna på en plåt. Ringla över olivoljan, strö över timjan, socker och salt. Rosta mitt i ugnen i cirka 30 minuter.
            
2
                Smula fetaosten. Rosta brödet och bryt det i grova bitar.
            
3
                Lägg upp rucola, rostad lök, tomater, fetaost och oliver på ett fat. Peppra och fördela brödbitarna över salladen, strö över basilikan.
            
4
                Hetta upp olivolja i en stekpanna. Stek musslorna 1–1 1/2 minut på varje sida, lägg dem på salladsbädden. Ringla över olivoljan och avsluta med lite flingsalt.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







