Du behöver

  • 1 sats potatismos
  • 1 1/2 msk senapsfrön
  • 2 msk vanlig senap
  • 1/2 dl hackad dill
  • 2 1/2 dl (ca 150 g ) hackad ättiksgurka med kryddig smak
  • Garnering:
  • dillkvistar
  • gurkskivor
  • lime- eller citronklyftor
  • Att äta till:
  • stekta fiskfiléer av strömming, torsk med flera

Gör så här

Rosta senapsfröna i en stekpanna utan fett, eller i 200 graders ugnsvärme. Rör ner senapsfrön, senap, dill och gurka i det heta moset. Salta eventuellt. Lägg upp moset på heta tallrikar. Garnera.


Kommentar:
Att äta till:
stekta fiskfiléer av strömming, torsk med flera

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows