Du behöver

  • 4 dl gnocchi
  • 4 majskolvar
  • 1 grillad kyckling
  • 1/2 huvud isbergssallat
  • 1/2 gurka
  • 1 knippe rädisor
  • Rhode islandsås:
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk chilisås
  • 1 knivsudd kajennpeppar
  • 1 krm salt

Gör så här

1
Börja gärna med såsen. Rör ihop samtliga ingredienser och ställ såsen i kylen.

2
Koka gnocchin (pastan) enligt paketet. Koka majskolvarna, ca 10 minuter, om de är färska.

3
Dela kycklingen i bitar och dra bort skinnet. Pilla bort allt köttet från lår och ben. Använd både fingrarna och en liten kniv. Skär de större bröstfiléerna i mindre bitar. Skär majskolvarna i tjocka skivor. Strimla sallaten och skär gurkan i skivor. Blanda alla ingredienser i en stor skål, eller direkt på tallrikar. Pastan kan gärna vara lite varm. Servera salladen med den goda såsen och bröd.


Kommentar:
Kontrollera vad kryddblandningen på den grillade kycklingen består av, vid eventuell allergi.