Du behöver
- 4 dl gnocchi
- 4 majskolvar
- 1 grillad kyckling
- 1/2 huvud isbergssallat
- 1/2 gurka
- 1 knippe rädisor
- Rhode islandsås:
- 2 dl gräddfil
- 2 msk majonnäs
- 1 msk chilisås
- 1 knivsudd kajennpeppar
- 1 krm salt
Gör så här
1
Börja gärna med såsen. Rör ihop samtliga ingredienser och ställ såsen i kylen.
2
Koka gnocchin (pastan) enligt paketet. Koka majskolvarna, ca 10 minuter, om de är färska.
3
Dela kycklingen i bitar och dra bort skinnet. Pilla bort allt köttet från lår och ben. Använd både fingrarna och en liten kniv. Skär de större bröstfiléerna i mindre bitar. Skär majskolvarna i tjocka skivor. Strimla sallaten och skär gurkan i skivor. Blanda alla ingredienser i en stor skål, eller direkt på tallrikar. Pastan kan gärna vara lite varm. Servera salladen med den goda såsen och bröd.
Kontrollera vad kryddblandningen på den grillade kycklingen består av, vid eventuell allergi.