Du behöver
Pajskal:
                                                              100 g margarin                       eller smör
                                                              15.5 dl vetemjöl
                                                              1 st äggula
                                                              1 msk olja
                                                              2.5 msk vatten 
Färsröra:
                                                              1 st lök                       stor gul
                                                              3.5 st vitlöksklyftor
                                                              400 g lammfärs
                                                              2 msk olivolja
                                                              4.5 msk tomatpuré
                                                              2.5 krm vitpeppar
                                                              1 tsk timjan
                                                              150 g broccolibuketter                       djupfrysta
                                                              150 g körsbärstomater
                                                              175 g fetaost 
Äggstanning:
                                                              4 st ägg
                                                              1.5 dl grädde                       eller mjölk
                                                              2 dl gräddfil
                                                              1 tsk salt
                                                                basilika                       gärna färsk
                                    
	
                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.