Du behöver
- 100 g choklad (inte blockchoklad)
- muffinsformar (i papper)
- 100 g vit choklad
- 2.5 dl vispgrädde
- 0.5 msk florsocker
- 2 st äggulor
- frukt till dekoration
Gör så här
1
Smält den mörka chokladen över vattenbad. Pensla formarna med chokladen och ställ dem i kylen för att stelna. Vill du ha mycket choklad i formarna kan du pensla dem i flera omgångar så blir de tjockare.
2
3
Smält den vita chokladen över vattenbad. Vispa grädden.
4
Rör ut gulorna med florsocker och rör ner dem i grädden.
5
Vänd ner den smälta chokladen. Ställ in moussen i kylen för att stelna.
6
7
Vid servering:
8
Dra försiktigt av papperet från chokladformarna och fyll dem med den vita moussen. Dekorera tallriken med någon fin frukt.
Valfri frukt till dekoration.