Du behöver

  • 100 g choklad (inte blockchoklad)
  • muffinsformar (i papper)
  • 100 g vit choklad
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 0.5 msk florsocker
  • 2 st äggulor
  • frukt till dekoration

Gör så här

1
Smält den mörka chokladen över vattenbad. Pensla formarna med chokladen och ställ dem i kylen för att stelna. Vill du ha mycket choklad i formarna kan du pensla dem i flera omgångar så blir de tjockare.

2

3
Smält den vita chokladen över vattenbad. Vispa grädden.

4
Rör ut gulorna med florsocker och rör ner dem i grädden.

5
Vänd ner den smälta chokladen. Ställ in moussen i kylen för att stelna.

6

7
Vid servering:

8
Dra försiktigt av papperet från chokladformarna och fyll dem med den vita moussen. Dekorera tallriken med någon fin frukt.


Kommentar:
Valfri frukt till dekoration.