Du behöver

  • ca 240 g quornfärs
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • lite olivolja
  • 2 msk färdig tacosås, valfri styrka
  • en nypa salt
  • 1 huvud romansallad, rivet och sköljt
  • 2 plommontomater, klyftade
  • 1 dl majskorn
  • ca 2 msk inlagda röda eller gröna jalapenos
  • 2 msk gräddfil
  • lite tacosås
  • lite färsk koriander
  • eller bladpersilja
  • Tillbehör:
  • tortillabröd eller bröd av valfri sort

Gör så här

1
Fräs quornfärs och rödlök i en stekpanna på medelvärme i ett par minuter. Tillsätt tacosås och låt den koka in i färsen i någon minut. Smaka av med salt och ställ åt sidan.

2
Lägg rikligt med romansallad i botten av två serveringstallrikar. Toppa med tomater, majskorn och jalapenos.

3
Lägg på quornfärsröran och toppa med gräddfil, ytterligare lite tacosås och färsk koriander. Servera direkt, salladen tappar snart spänst av den varma färsen, med tortillabröd.