Du behöver

  • choklad ca 100 g mörk
  • 100 g mascarponeost (färskost)
  • 2 tsk strösocker
  • 1 msk kaffelikör
  • 1.5 tsk espressopulver frystorkat

Garnering:

kakao

Gör så här

1
Bryt chokladen i bitar och lägg den i en djup tallrik eller skål. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen smält.

2
Använd en pensel eller tesked och täck insidorna på dubbla knäckformar med choklad. Ställ dem i kylskåpet så de stelnar.

3
Ta försiktigt bort pappersformarna när chokladen har stelnat.

4
Blanda mascarpone, socker, likör och espressopulver. Fyll choklad-formarna och förvara pralinerna i

5
kylskåpet. Sikta över kakao vid servering.

Portioner
20 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows