Du behöver

  • ca 250 g spättafilé
  • 1-2 krm salt
  • pepparmix
  • 2 msk hackad dill
  • 1-2 tsk dillfrö
  • 1 dl finkrossade tomater med vitlökssmak
  • 1 msk riven mager ost
  • Att servera till
  • läckert potatismos
  • broccoli
  • ostknäckemacka
  • äpple

Gör så här

1
Skölj och torka fisken. Krydda filéerna med salt och peppar. Strö över dill och dillfrön.

2
Rulla ihop filéerna och placera dem i en ugnssäker form. Häll på tomatkrosset och strö på ost. Täck med folie.

3
Placera fisken mitt i ugnen i 225 grader, 15-20 minuter. Ta bort folien efter halva tiden.

4
Bjud med nylagat potatismos, kokt broccoli och knäckemacka. Välj glutenfritt bröd vid celiaki. Äpple är en bra avslutning på måltiden.