Du behöver
- ca 250 g spättafilé
- 1-2 krm salt
- pepparmix
- 2 msk hackad dill
- 1-2 tsk dillfrö
- 1 dl finkrossade tomater med vitlökssmak
- 1 msk riven mager ost
- Att servera till
- läckert potatismos
- broccoli
- ostknäckemacka
- äpple
Gör så här
1
Skölj och torka fisken. Krydda filéerna med salt och peppar. Strö över dill och dillfrön.
2
Rulla ihop filéerna och placera dem i en ugnssäker form. Häll på tomatkrosset och strö på ost. Täck med folie.
3
Placera fisken mitt i ugnen i 225 grader, 15-20 minuter. Ta bort folien efter halva tiden.
4
Bjud med nylagat potatismos, kokt broccoli och knäckemacka. Välj glutenfritt bröd vid celiaki. Äpple är en bra avslutning på måltiden.