Du behöver

  • 275 g laxfilé
  • salt
  • pepparmix
  • ärter ca 2 dl små fina djupfrysta
  • 5 st potatis

Limesmör

2.5 msk smörgåsmargarin t ex minilätta 🙂
limeskal
0.5 tsk dragon
salt

Att servera till

blandad sallad
knäckebröd
frukt färsk

Gör så här

1
Skär laxen i portionsbitar. Ta bort skinn och ben.

2
Klipp till två rejäla folieark och lägg en fiskfilé på varje. Salta och peppra. Fördela ärterna runt om.

3
Rör samman margarin, noga tvättat och rivet limeskal, dragon och en nypa salt. Lägg en rejäl klick limesmör på varje fisk.

4
Vik ihop paketen väl så att de inte läcker.

5
Lägg potatisen i en rymlig kastrull och låt den koka upp. Lägg foliepaketen ovanpå potatisen.

6
Lägg på lock och låt koka tills potatisen är mjuk. Öppna försiktigt ett fiskpaket och kontrollera om fisken är genomkokt.

7
Servera direkt ur paketen med potatis, en rejäl sallad och knäckebröd. Färsk frukt är gott som dessert.