Du behöver
- 2 prt tagliatelle
- 200 g kycklinglårfilé
- 2 tsk olja
- 3 cm färsk ingefära
- 2 msk kinesisk soja
- 2 msk flytande honung
- 1 st lime
- 1 st gul lök
- 0.5 st cocktailtomater (125 g)
- 100 g brieost
Gör så här
1
1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Låt rinna av.
2
2. Bryn kycklinglårfiléerna i en het stekpanna med olja. Sänk värmen och häll över riven färsk ingefära, soja, honung och saften av en lime. Klyfta löken fint. Blanda ner den i pannan. Sist tillsätts halverade cocktailtomater som bara behöver bli varma.
3
3. Skiva brieosten i centimetertjocka skivor. Lägg en skiva per person på kycklingen och låt den smälta.
4
4. Servera kycklingen tillsammans med pastan.
Tips! Kycklinglårfilé är saftigare och har mer smak än kycklingfilé och kostar lika mycket.