Du behöver

  • 2 prt tagliatelle
  • 200 g kycklinglårfilé
  • 2 tsk olja
  • 3 cm färsk ingefära
  • 2 msk kinesisk soja
  • 2 msk flytande honung
  • 1 st lime
  • 1 st gul lök
  • 0.5 st cocktailtomater (125 g)
  • 100 g brieost

Gör så här

1
1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Låt rinna av.

2
2. Bryn kycklinglårfiléerna i en het stekpanna med olja. Sänk värmen och häll över riven färsk ingefära, soja, honung och saften av en lime. Klyfta löken fint. Blanda ner den i pannan. Sist tillsätts halverade cocktailtomater som bara behöver bli varma.

3
3. Skiva brieosten i centimetertjocka skivor. Lägg en skiva per person på kycklingen och låt den smälta.

4
4. Servera kycklingen tillsammans med pastan.


Kommentar:
Tips! Kycklinglårfilé är saftigare och har mer smak än kycklingfilé och kostar lika mycket.