Du behöver

  • 300-400 g blockfryst fiskfilé, sej eller torsk
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk finhackad spansk peppar eller 1 krm kajennpeppar
  • 1 msk smör + 1 msk olja
  • 2 msk yoghurt med citron och dill
  • 2 morötter
  • 1 äpple
  • stänk av citron

Gör så här

1
1. Halvtina fiskfilén. Skär den i skivor på snedden.

2
2. Blanda mjöl, salt och chili i en plastpåse. Lägg i fiskbitarna och vänd påsen tills fiskbitarna är mjölade.

3
3. Stek fisken i panna med smör och olja på medelvärme 3-5 minuter på varje sida. Klicka på kryddad yoghurt vid servering.

4
4. Riv morötter och urkärnat äpple. Blanda och stänk citron på. Servera kokt potatis till.