Du behöver

  • 0.5 st squash 1/2 stor eller 1 mindre
  • 2 st paprikor i olika färger
  • 1 st lök stor
  • 1 pkt Quornfärs (300 g)
  • 1.5 msk olja
  • 3 dl vatten
  • 2 msk soja
  • 2 msk senap
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 3 krm kardemumma mald
  • salt och peppar

Gör så här

Skölj och strimla squashen. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skiva löken. Fräs löken tillsammans med quornfärsen i oljan i en stekpanna. När löken blivit lite mjuk, tillsätt resten av grönsakerna och stek i nån minut. Tillsätt vatten, soja, senap, buljongtärningen och kryddor. Sätt ett lock på pannan och låt småputtra i ca15 minuter eller tills att grönsakerna börjat mjukna. Servera med ris.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows