Du behöver
- 0.5 st squash 1/2 stor eller 1 mindre
- 2 st paprikor i olika färger
- 1 st lök stor
- 1 pkt Quornfärs (300 g)
- 1.5 msk olja
- 3 dl vatten
- 2 msk soja
- 2 msk senap
- 1 st grönsaksbuljongtärning
- 3 krm kardemumma mald
- salt och peppar
Gör så här
Skölj och strimla squashen. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skiva löken. Fräs löken tillsammans med quornfärsen i oljan i en stekpanna. När löken blivit lite mjuk, tillsätt resten av grönsakerna och stek i nån minut. Tillsätt vatten, soja, senap, buljongtärningen och kryddor. Sätt ett lock på pannan och låt småputtra i ca15 minuter eller tills att grönsakerna börjat mjukna. Servera med ris.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.