Du behöver

  • 5 dl kokt, kall matvete
  • 5 soltorkade, marinerade tomater
  • 2 msk strimlade färska basilikablad
  • salladsblad till uppläggning
  • Dressing:
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vatten
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

1
Rör upp grynen så att de löser sig från varandra. Strimla tomaterna och lägg dem ovanpå grynen tillsammans med basilikabladen.

2
Rör samman dressingen. Skeda den över salladen och blanda ihop med två gafflar.

3
Servera salladen som ensamrätt till lunch eller kvällsmat, upplagd i skålar av salladsblad. Eller lägg upp på en bädd av strimlad grönsallad.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
2 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows