Du behöver

  • 0.5 st lök skivad gul
  • 1 st vitlöksklyfta hackad
  • 50 g färsk spenat
  • citronskal rivet skal av 1/2
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 st grönsaksbuljongtärning
  • 2 dl tomater krossade från burk
  • 1/2-1 dl vatten
  • 1.5 krm chilipulver
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 50 g fetaost (gärna med vitlök)

Gör så här

1
Fräs löksorter, spenat och citron i oljan. Smula ner buljongtärningen och fyll på med tomat och vatten. Låt puttra några minuter.

2
Smaka av med chili, salt och svartpeppar. Lägg i osten och dekorera med några färska spenatblad. Bjud olivbröd till.


Kommentar:
Välj bröd till som passar vid ev allergi.