Du behöver

  • 8 st sjötungsfiléer
  • 8 st kräftstjärtar
  • 1 msk smör
  • salt
  • vitpeppar
  • purjolök ca 20 cm
  • 4.5 msk dijonsenap
  • 1 st crème fraîche
  • 2 dl vispgrädde
  • örter franska

Gör så här

1
Rulla in kräftstjärtarna i sjötungsfiléerna och sätt i en tandpetare som håller ihop ruladen.

2
Finstrimla purjolöken och bryn den hastigt i lite smör i en traktörpanna. Häll över purjon i en skål. Häll sedan i crème fraîche, vispgrädde och dijonsenap. Rör ihop i traktörpannan. Lägg i ruladerna och purjon låt puttra i 15-20 min. Häll i de franska örterna.

3
Servera med potatis.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.