Du behöver
- 400 g lövbiff
- salt
- vit- eller svartpeppar
- smör/margarin till stekning
- Ratatouille:
- 400 g paprikor i olika färger
- 150 g aubergine
- 150 g squash
- 2 gula lökar
- 2 msk (oliv)olja
- salt
- vitpeppar
- 3-6 basilikablad
- ca 4 kvistar timjan
- 1 dl grönsaksbuljong
- Att äta till:
- kokt potatis
Gör så här
1
Putsa och skär paprikor, aubergine, squash och lök i stora bitar. Fräs grönsakerna i en stekpanna med 2 msk olja. Salta, peppra och blanda i finfördelade basilikablad och timjan. Häll på buljongen och låt blandningen småkoka så att buljongen kokar in. Garnera med basilikablad.
2
Salta och peppra lövbiffarna. Vik ihop dem i tre delar och stek dem vackert bruna.