-

Vit sangria med persika, apelsin och melon
15 minuter -

Blåbärscheesecake
-

Focaccia med rödlök och fänkål
75 minuter -

Snabbsaltad squash med svartvinbärsblad
-

Augustipaj med ost och tomater
90 minuter -

Flarn med rostade betor och fetaost
75 minuter -

Kantarellbröd med kräftstjärtar och löjrom
30 minuter -

Caesarsallad med räkor
40 minuter -

Medelhavssmörgås med halloumi och rostad tomat
-

Smörrebröd med rostbiff och karamelliserad lök
-

Picklade grönsaker
60 minuter -

Jordgubbsbruschetta
-

Surdegsmacka med rostade grönsaker och ärtguacamole
-

Rostad färskpotatissallad med primörer
-

Blåbärsmazariner
75 minuter -

Jordgubbssallad med getost och kanderade nötter
30 minuter