Nutellabrownies med hasselnötter
Krämiga brownies med hasselnötter och nutella. Servera som kaka till kaffet eller som efterrätt med en klick grädde på toppen.
Krämiga brownies med hasselnötter och nutella. Servera som kaka till kaffet eller som efterrätt med en klick grädde på toppen.
Söt choklad och salta jordnötter är en underbar smakkombination som vi aldrig får nog av. Här täcks en jordnötsbotten med krämig chokladglasyr. Enkelt och barnsligt gott!
Våra goda choklad- och mandelkakor bakas på rismjöl, som är naturligt glutenfritt och neutralt i smaken. Du hittar det i välsorterade livsmedelsbutiker.
Ibland vill man bara ha något litet till kaffet och då passar biscotti perfekt. De knapriga skorporna har vi smaksatt med pekannötter och söta bitar av choklad.
De luftiga semmelbullarna är helt glutenfria och fylls med en ljuvligt len vaniljkräm och fluffig grädde.
Förvandla semlan till småkakor! Här har vi bakat läckra semmelgrottor med mandelmassa, grädde och pistaschnötter.
Läckra cheesecakesemlor med mandelmassa och hallonsylt samt färskostfyllning istället för grädde. En spännande semla för den som vill prova något nytt!
Sockerkaka med friska julsmaker! Sötsyrlig clementin kompletteras fint av kryddig kardemumma. Toppa kakan med en fin glasyr och servera till dina julgäster.
Magiskt goda chokladrutor med topping av kola och rostad mandel. Dela gärna rutorna i trekanter, för kakan är mäktig.
Läcker långpannekaka med en tosca med massor av nötter och mandel. Lika lätt att baka som gott att äta!