Matbröd

  • Bananbröd med jordnötssmör

    Bananbrödet är bakat helt utan socker. Sötman kommer från dadlar och ordentligt mognade bananer. Servera med lite jordnötssmör och några jordgubbar.

  • Fyllda pizzabullar med ost och skinka

    Fyllda bullar med skinka och ost är goda till soppan, på utflykten eller när du vill ha ett mättande mellanmål. De fyllda bullarna är perfekta att ha på lut i frysen. Värm dem gärna vid servering.

  • Filmjölkslimpa med aprikoser och nötter

    Mättande bröd fyllt med knapriga nötter, nyttiga frön och torkad aprikos. Du kan enkelt variera nötterna och frukten med vad du tycker om och har till hands.

  • Grytbröd med råg och öl

    Mustigt och gott blir grytbrödet som innehåller både mörkt öl och rågmjöl.

  • Glutenfria tekakor

    Hembakade ? och glutenfria ? tekakor, perfekta att frysa in och ta fram allt eftersom.

  • Hembakta frukostbullar med morötter.

    Saftiga morotsbullar

    Morotsjuice och rivna morötter gör de här frukostbröden extra saftiga, dessutom mättar de extra länge! Baka och frys in eller njut direkt med ditt favoritpålägg!

  • Pizzabullar med bacon

    Bästa utflyktsmaten: pizzabullar med bacon! Passar även bra att servera till soppmiddagen. Receptet får du här!

  • Formfranska med citron

    Godaste formfranskan bakar du själv! Tillsätt lite citronskal för extra god smak. Perfekt att rosta!

  • Vackert dekorerat focacciabröd

    Vilken brödkonst! Trädgårdsfocaccian är både vacker och god. Servera den gärna nybakad.

  • Glutenfria pizzabullar med salami och mozzarella

    Pizzabullarna med salami och mozzarella blir perfekta till soppan eller som ett enkelt och matigt mellanmål. Dessutom är de glutenfria!

  • Vackert brytbröd till julbordet

    Brytbröd i form av en vacker krans bakat på både durummjöl och vetemjöl. Lika gott som fint att titta på!

  • Fyllt bröd med karamelliserad lök och cheddar

    Fyllt bröd med karamelliserad lök och cheddar. Sesamfrön ger extra god yta. Passar bra till soppmiddagen!

Scroll to Top